Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیام تسلیت کاظم خاوازی آمده است: خبر جان باختن «مختارخندانی»، «یاسین کریمی» و «بلال امینی» سه تن از فعالان و دوستداران محیط زیست و منابع طبیعی کشور که در جریان اطفاء حریق مراتع حفاظت شده محیط زیست در منطقه بوزین و مرخیل پاوه جان ارزشمند خود را در راه صیانت از این سرمایه ملی فدا کردند، موجب تأثر و اندوه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پیام خود افزود: اینجانب مصیبت فقدان این انسان‌های فداکار را به خانواده محترم‌شان، تشکل‌های محیط زیستی و منابع‌ طبیعی، مردم نجیب و صبور استان استان کرمانشاه و همکاران سختکوش منابع طبیعی کشور تسلیت می گویم و برای بازماندگان آرزوی صبر و شکیبایی دارم.

پیام تسلیت رییس سازمان جنگل‌ها

رییس سازمان جنگل ها و مراتع کشور نیز با صدور پیامی درگذشت این عزیزان را  به فعالان مردمی و دوستدار منابع‌ طبیعی و بویژه خانواده های داغدار و محترم‌شان تسلیت گفت.

در پیام مسعود منصور آمده است: عزیزان مختارخندانی از مؤسسین انجمن ژیوای شهرستان پاوه، یاسین کریمی عضو کمیته عملیاتی این انجمن و نیز بلال امینی از نیروهای مردمی شهرستان پاوه در غروب روز یک شنبه با از خودگذشتگی در جریان اطفاء حریق مراتع حفاظت شده محیط زیست در منطقه بوزین مرخیل شهرستان پاوه در محاصره آتش گرفتار شدند و با ارزش ترین داشته خود یعنی جان را فدا کردند تا طبیعت پاوه و اورامانات زنده بماند. 

به گزارش ایرنا، آتش سوزی در منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل امروز وارد هفتمین روز خود شد و عصر یکشنبه هفته جاری سه تن از نیروهای مردمی منطقه به نام های مختارخندانی از مؤسسین انجمن ژیوای شهرستان پاوه، یاسین کریمی عضو کمیته عملیاتی این انجمن و نیز بلال امینی در حین مهار آتش جان خود را از دست دادند.

براساس برآوردهای اولیه تاکنون هزار و ۴۰۰ هکتار جنگل و مرتع این منطقه در آتش سوخته است.

منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل باهدف حمایت از گونه با ارزش شوکا و ارزش‌های رویشگاهی با مساحت ۲۳ هزار و ۷۲۴ هکتار در پاییز هزار و ۳۷۴ به عنوان منطقه شکار و تیراندازی ممنوع و در سال ۱۳۷۸ حفاظت شده اعلام شد.

شهرستان پاوه در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و در منطقه ای کوهستانی واقع شده که بیش از ۷۷ هزار هکتار منابع ملی شامل جنگل و مرتع دارد، منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل حدود ۲۳ هزار ۷۲۴ هکتار مساحت دارد و در منطقه صفر مرزی در بخش باینگان واقع شده است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

برچسب‌ها پاوه کاظم خاوازی کرمانشاه اورامانات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاوه کاظم خاوازی کرمانشاه اورامانات پاوه کاظم خاوازی کرمانشاه اورامانات بوزین و مرخیل شهرستان پاوه هزار هکتار محیط زیست حفاظت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست، پس از گذشت ۳۰ سال مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰؛ مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد.

در نهایت در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 6099790

دیگر خبرها

  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت